המצרכים:
ירקות שורש:
אופן ההכנה:
מייבשים את קוביות הבקר ומקמחים קלות. מנערים קלות אחרי הקימוח.
מניחים סיר גדול מעל אש גדולה ויוצקים את שמן הזית. נותנים לשמן להתחמם היטב ומטגנים את קוביות הבקר מכל הצדדים.
מוציאים את הבשר לקערה ומוספים לסיר את ירקות השורש. מטגנים את הירקות בשמן עד שמתקבלת חריכה קלה, מוסיפים את פטריות הפורטבלו. מתבלים בטימין, מלח גז, פלפל גרוס ומעט צ'ילי יבש.
מוסיפים את הבשר והיין יחד עם הזיתים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מקטינים את האש ומבשלים על אש קטנה למשך שעתיים וחצי. מוסיפים מים במידת הצורך. לקראת ההגשה מוסיפים כף רוטב סויה, מתקנים את התיבול ומגישים מיד.
אפשר בחצי השעה האחרונה להוסיף קוביות תפוחי אדמה ובטטה לקבלת תבשיל עשיר יותר.
בתאבון!