זיתא
אודות
אודות זיתא
הסרטים שלנו
מוצרים
שמן זית
זיתי מעדנייה
זיתי מעדניה ללא גלעין
החיים על פי זיתא
המטבח הים תיכוני
דברו איתנו
יש להזין ערך לחיפוש
זיתא
יש להזין ערך לחיפוש
אודות
אודות זיתא
הסרטים שלנו
מוצרים
שמן זית
זיתי מעדנייה
זיתי מעדניה ללא גלעין
החיים על פי זיתא
המטבח הים תיכוני
דברו איתנו
זיתא
>>
המטבח הים תיכוני
>>
פריטטה פלפלים ובטטות צלויות
פריטטה פלפלים ובטטות צלויות
שמן זית
זמן הכנה:
כשעה
רמת קושי:
בינונית
כשרות:
פרווה
מספר מנות:
4
פריטטה פלפלים ובטטות צלויות
דרגו את זה!
דירוג גולשים:
חומרים:
4 ביצים
פלפל ירוק שטוף, חתוך לקוביות
פלפל אדום שטוף, חתוך לקוביות
בצל קטן, קצוץ.
2 שיני שום קצוצות
2 בטטות נקיות, חתוכות לקוביות בגודל 2.5 סמ ערך.
3 כפות שמן זית
עירית קצוצה,
מלח ופלפל לפי הטעם.
אופן הכנה:
מערבבים את קוביות הבטטה עם שתי כפות שמן זית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות עד שקוביות הבטטה מתרככות ומתקרמלות קלות. אפשר להכין מראש.
טורפים את הביצים ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את קוביות הפלפל ואת העירית הקצוצה.
במחבת עמוקה מזהיבים את הבצל הקצוץ ושיני השום בכף שמן זית על אש בינונית.
מוסיפים את הבטטה ואת תערובת הביצים.
מכסים ומכינים על אש נמוכה כ15 דק' עד שהפריטטה יציבה.
משהים מחוץ לאש כ10 דקות ומגישים. ניתן גם להשתמש במחבת טפלון ולהפוך את הפריטטה להגשה מרשימה!