חומרים:
4 פילה לברק
שתי כפות שמן זית
מלח ופלפל
שתי כפות קמח אורז
שתי כפות פירורי לחם
עשבי תיבול יבשים:כפית פטרוזיליה יבשה, כפית אורגנו יבש, כפית נענע יבשה.
רוטב בלסמי "זיתא"
גרידת לימון מלימון אחד.
אופן ההכנה:
חותכים את פילה הלברק לשלושה
מתבלים במלח ופלפל
מערבבים את התבלינים, קמח האורז ופירורי הלחם. מוסיפים את גרידת הלימון ומערבבים.
טובלים את החתיכות הדג בתערובת כך שהתערובת נדבקת לדג.
מחממים שמן זית במחבת שטוח על אש בינונית ומטגנים את הדג כאשר השמן חם.
מסדרים על צלחת הגשה ומתבלים ברוטב בלסמי של "זיתא"