המוצרים:
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל200 מעלות.
שוטפים וחוצים את ראשי הארטישוק לרבעים לאורך. מניחים בסיר רחב, מכסים במים, מתבלים במלח, פלפל, גבעול טימין ושתי כפות שמן זית. מבשלים על אש בינונית עד שהארטישוק מתרכך. מסננים.
בינתיים מניחים את פילה הלברק על נייר פרגמנט ועל תבנית תנור, מתבלים בשמן זית, מלח גס, פלפל שחור גרוס ועלי רוזמרין.
מכיניסים את פילה הדג ל10 דקות לתנור החם (אפשר להניח לירקות להמשיך להאפות בתנור).
מוציאים את הפילה, מניחים על צלחות הגשה את הארטישוק.
מתבלים ברוטב שום ולימון של זיתא ומגישים מיד.