חומרים:
אופן ההכנה:
מגלענים את זיתי הקלמטה וקוצצים גס בעזרת סכין
פורסים את חצי הלימון ומניחים 2 פרוסות באמצע נייר האפיה.
מניחים מעל את נתח הסלמון. מתבלים במלח, פלפל וטימין טרי.
מניחים 1/4 מהזיתים הקצוצים מעל כל נתח סלמון.
מקפלים את נייר האפיה:
ראשית את הצדדים לכוון המרכז ואז את החלק העליון לכוון המרכז.
מניחים את נתחי הסלמון העטופים על גבי תבנית תנור שחומם מראש ל 220 מעלות למשך 17 דקות.
מוצאים ונותנים לעמוד למשך שתי דקות. פותחים את המעטפה ומתבלים במיץ של חצי הלימון הנותר.
מניחים את המעטפה הפתוחה על גבי צלחת ומגישים.