זיתא >> המטבח הים תיכוני >> סלט קפרזה עם קרעי חלה בשמן זית פסטו בזיליקום

סלט קפרזה עם קרעי חלה בשמן זית פסטו בזיליקום

שמני זית לתיבול ולבישול

בני פרי - השף של זיתא //

סלט קפרזה עם קרעי חלה בשמן זית פסטו בזיליקום
דרגו את זה!

דירוג גולשים:

רכיבים לסלט:

200 גרם כדורי בייבי מוצרלה

600 גרם עגבניות שרי מסוגים שונים (תמר, צהוב ושרי שוקולד)

5 כפות שמן זית לתיבול פסטו-בזיליקום של זיתא

קורט פלפל שחור גרוס

2 כפות בלסמי מצומצם

קרעי חלה או בגט קלויים עם שמן זית לתיבול פסטו-בזיליקום

 

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות. קורעים את החלה לגודל של ביסים, מניחים בתבנית על נייר אפיה ומטפטפים מעל שמן זית פסטו-בזיליקום. מכניסים לתנור עד שהחלה מזהיבה וקלויה.
  2. חוצים את העגבניות ושמים בקערה
  3. מוסיפים את הבייבי מוצרלה ללא הנוזל, מתבלים בשמן זית פסטו-בזיליקום, מלח, פלפל שחור ומערבבים. לבסוף מוסיפים את קרעי החלה
  4. מעבירים לצלחת הגשה ומזגגים מעל את הבלסמי המצומצם.
  5. בתאבון