המוצרים:
אופן ההכנה:
על אש גבוהה עם כף שמן זית במחבת. משחימים משני הצדדים ומוצאים מהמחבת. מניחים על צלחת להתקרר.
מבשלים 4 כפות קינואה בשפע של מים עם מלח, עד שהקינואה מתרככת. מסנננים.
חולטים את גבעולי האספרגוס למשך 2 דקות במים רותחים, עד שהאספרגוס מתרכך מעט. מעבירים לקערת מים קרים לשמירת הצבע הירוק של האספרגוס.
בקערה מתבלים את עלי הבייבי והקינואה ברוטב שום לימון של זיתא ומניחים על גבי צלחת הגשה.
מסדרים מעל עלי הבייבי את פילה הסלמון הצרוב.. מתבלים בשפע רוטב שום לימון ומקשטים באספרגוס חלוט.