המצרכים:
אופן ההכנה:
מפרקים את עלי החסה ביד, שוטפים בשפע של מים קרים ומייבשים במייבש חסה. מניחים על מגבת נקיה או נייר סופג לייבוש סופי.
על מחבת קטנה, יוצקים שלוש כפות שמן זית "זיתא", ועל אש בינונית מחממים את השמן ומטגנים קלות את האגוזים, עד שהם קלויים מעט.
מתבלים במעט מלח, שפע פלפל שחור גרוס וקמצוץ אבקת צילי. מערבבים ומוציאים למגבת נייר.
קורעים ביד את עלי החסה ומניחים בקערה. מנערים היטב את בקבוק הרוטב ויוצקים שפע של ויניגרט הדרים על תערובת החסה. מערבבים היטב ומפזרים מלמעלה אגוזים קלויים.