סביצ'ה

שמני זית לתיבול ולבישול

מתכון קיצי ורענן עם נגיעות נעימות של לימון וחריפות עדיפה של שמן זית צ'ילי - זיתא

בני פרי - השף של זיתא //

זמן הכנה:
רמת קושי: קל
כשרות:
מספר מנות:
סביצ'ה
דרגו את זה!

דירוג גולשים:

רכיבים:

300 גרם פילה דג ים טרי (דניס/לברק/לוקוס) נקי מעצמות ועור

מיץ מ- 2 לימונים

1 כפית מלח גס

עלי נענע מ- 2 גבעולים

2 גבעולים בצל ירוק קצוצים

1/2 צרור כוסברה קצוץ

4 כפות שמן זית צ'ילי

1 מנגו בינוני חתוך לקוביות

קורט פלפל שחור

4 צנוניות פרוסות בעזרת קולפן

 

אופן הכנה:

  1. חותכים את הפילה דג לקוביות (גודל 1*1ס"מ) ומעבירים לקערה. מוסיפים את המלח ומיץ לימון ומערבבים מעט. כאשר צבע פילה הדג משנה את צבעו ללבן מוסיפים את כל הרכיבים.
  2. מעבירים לצלחת הגשה ובתאבון.