ירקות, חתוכים לקוביות:
2 בצלים
2 גזרים
סלרי ראש
גבעול סלרי
2 שיני שום קצוצות
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל.
בסיר רחב על גבי אש בינונית מאדים במשך 20 דקות את הירקות תוך כדי ערבוב.
לירקות בסיר מוסיפים –
1 קופסה של עגבניות קלופות איטלקיות. את העגבניות חותרים לקוביות
1 כוס של שעועית לבנה מבושלת
1 תפוח אדמה קלוף, חתוך לקוביות
2 קישואי זוקיני חתוכים לקוביות.
מוסיפים מים עד כיסוי, 2 כפות סויה משובחת ומעט פלפל צ'ילי גרוס.
מבשלים במשך כחצי שעה.
מוספים חצי כוס פסטה יבשה. כדאי מאוד לשבור את הפסטה בעזרת מערוך ולבשל במשך 15 דקות.