זיתא >> המטבח הים תיכוני >> חריימה – דג ים ברוטב צ'ילי וכוסברה

חריימה – דג ים ברוטב צ'ילי וכוסברה

שמני זית לתיבול ולבישול

בני פרי - השף של זיתא //

חריימה – דג ים ברוטב צ'ילי וכוסברה
דרגו את זה! ( 6 הצביעו)

דירוג גולשים:

רכיבים:

2 דגים (לברק, דניס, בורי) בינונים פרוסים או פילה

6 כפות שמן זית צ'ילי זיתא

2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות

2 פלפלים צהובים חתוכים לרצועות

ראש שום כשיני השום פרוס

3 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות או 250 גרם עגבניות שרי חתוכות לחצי

זר כוסברה חתוך

כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

קורט סוכר

אופן הכנה:

  1. בסיר רחב ושטוח על להבה בינונית מוסיפים את השמן צ'ילי והפלפלים ומערבבים למשך 20 דק' להתרחקות הפלפלים
  2. מוסיפים את השום ומערבבים. מוסיפים את העגבניות ומתבלים במלח, פלפל וקורט סוכר. מבשלים במשך 10 דקות
  3. מוסיפים את הדגים לרוטב המבושל למשך 15 דקות עם מכסה
  4. מפזרים את הכוסברה מלמעלה ובתאבון