זיתא >> המטבח הים תיכוני >> פסטה עגבניות, שום ושמן זית

פסטה עגבניות, שום ושמן זית

זמן הכנה: רבע שעה
רמת קושי: קל
כשרות: פרווה
מספר מנות: 6
פסטה עגבניות, שום ושמן זית
דרגו את זה! ( 22 הצביעו)

דירוג גולשים:

מצרכים:
חבילת פסטה פטוצ'יני
בצל סגול קלוף. חתוך לפרוסות.
קילו וחצי עגבניות שרי תמר צבעוניות, שטופות וחצויות.
5 שיני שום, פרוסות.
גבעול טימין טרי
רבע כוס שמן זית
מלח גס ופלפל שחור גרוס.
אופן ההכנה:
מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
בזמן שהפסטה מתבשלת מאדים על אש בינונית את הבצל והשום בשמן הזית.
כאשר הבצל מתרכך מוסיפים את העגבניות, מתבלים במלח ופלפל.
מבשלים במשך 12-15 דקות, מתבלים בטימין טרי.
מסננים את הפסטה ומוסיפים למחבת עם העגבניות. יוצקים לצלחת הגשה.
אפשר להוסיף פרמזן מגורר לתוספת טעם.
אפשר להוסיף צרור עלי בזיליקום שטופים ברגע האחרון לתוספת ניחוח מרענן.