זיתא >> המטבח הים תיכוני >> פילה דג ים מבושל בזמן זית

פילה דג ים מבושל בזמן זית

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
כשרות: פרווה
מספר מנות:
פילה דג ים מבושל בזמן זית
דרגו את זה! ( 2 הצביעו)

דירוג גולשים:

מצרכים:

  • פילה דג טרי
  • מלח
  • פלפל
  • טימין
  • לימון טרי
  • שמן זית

אופן ההכנה:

הניחו את הפילה (על צד העור) במחבת ,תבלו עם מלח, פלפל, טימין, קצת לימון ורק אז כסו בשמן זית.

כסו את המחבת.

על אש נמוכה חממו את השמן לחום נמוך עד שהדג מוכן (אין צורך להפוך את הדג) . אם השמן מתחיל לבעבע הסירו מהאש למספר שניות.

בשיטה הזו פילה הדג שלכם יצא עסיסי במיוחד.

חיים טוב, חיים זיתא