זיתא >> המטבח הים תיכוני >> עגבניות צלויות בשמן זית וטימין

עגבניות צלויות בשמן זית וטימין

זמן הכנה: חצי שעה
רמת קושי: בינוני
כשרות: פרווה
מספר מנות: 6
עגבניות צלויות בשמן זית וטימין
דרגו את זה! ( 13 הצביעו)

דירוג גולשים:

מצרכים:

2 קג' עגבניות תמר בשלות בעונתן

מלח גס

צרור טימין קצוץ

חצי כוס שמן זית

אופן ההכנה:

חוצים את עגבניות התמר לאורך ומניחים על גבי תבנית התנור
זורים מלח וטימין קצוץ
מזלפים שמן זית מעל העגבניות
אופים למשל 3 שעות בחום של 120 מעלות בתנור טורבו
מדי שעה ניגשים ומערבבים במידת הצורך
לאחר שהעגבניות התכווצו ונצלו כדאי להכניס אותן לצנצנות זכוכית ולשמור בקירור