זיתא >> המטבח הים תיכוני >> סלט קוסקוס ים תיכוני

סלט קוסקוס ים תיכוני

זמן הכנה: רבע שעה
רמת קושי: קל
כשרות: פרווה
מספר מנות: 6
סלט קוסקוס ים תיכוני
דרגו את זה! ( 9 הצביעו)

דירוג גולשים:

3 כוסות קוסקוס מבושל לפי הוראות היצרן.

ירקות קצוצים:
בצל סגול קטן
בצל ירוק
פלפל אדום
מלפפון קטן

2 כפות זיתים קלמטה קצוצים.

עשבי תיבול קצוצים: חצי כוס של פטרוזיליה, כוסברה ועירית קצוצים.

רבע כוס חמוציות

לרוטב:

כף לימון כבוש + 3 כפות שמן זית, קורט פלפל צ'ילי יבש, מעורבב היטב.

מערבבים היטב את כל מרכיבי הסלט ומגישים מיד.