זיתא >> המטבח הים תיכוני >> סלט פרימוורה

סלט פרימוורה

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
כשרות: פרווה
מספר מנות:
סלט פרימוורה
דרגו את זה! ( 2 הצביעו)

דירוג גולשים:

מצרכים

  • חבילת פסטה פנה
  • 6 עגבניות בשלות
  • ארבע שיני שום קלופות, פרוסות.
  • צרור טימין קצוץ
  • מלח ים אטלנטי
  • פלפל שחור טחון גס
  • 4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

חוצים את העגבניות ומוציאים את המיץ עם הגרעינים, את בשר העגבנייה מגררים עם פומפייה עד שנשארת רק הקליפה.

מערבבים את העגבניות המגוררות עם שום, שמן זית וטימין.
מתבלים עם קצת מלח ופלפל ומערבבים עם הפסטה.

מגישים את הסלט קר ואוכלים עם האנשים שאתם אוהבים!

 חיים טוב, חיים זיתא