זיתא >> המטבח הים תיכוני >> סלט עדשים והדרים

סלט עדשים והדרים

רטבים

ברוטב מנגו - צ'ילי

סלט עדשים
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: בינונית
כשרות: פרווה
מספר מנות: 2-4
סלט עדשים והדרים
דרגו את זה!

דירוג גולשים:

 

חומרים:

רבע כוס עדשים ירוקים

רבע כוס עדשים שחורים

לימון קטן

תפוז קטן

רוטב ויניגרדט הדרים של "זיתא"

אופן ההכנה:

משרים את העדשים ב-2 כוסות מים עם מעט מלח

לאחר 30 דקות מחממים את המים ומביאים לרתיחה. מבשלים את העדשים עד ריכוך. מסננים.

בעזרת סכין מסירים את קליפת הלימון וקליפת התפוז וקוצצים לקוביות.

מערבבים את העדשים וקוביות ההדרים ומתבלים שפע רוטב ויניגרט הדרים של "זיתא".