זיתא >> המטבח הים תיכוני >> רטבים >> סלט סלמון צרוב, ארגולה וקינואה

סלט סלמון צרוב, ארגולה וקינואה

רטבים

זמן הכנה: 30 דקות
רמת קושי: למתקדמים
כשרות: פרווה
מספר מנות: 4 סועדים
סלט סלמון צרוב, ארגולה וקינואה
דרגו את זה!

דירוג גולשים:

המוצרים:

  • כוס ארגולה או תרד שטופים.
  • 200 גר' פילה סלמון טרי
  • כוס קינואה מבושלת .
  • מלח גס ופלפל גרוס
  • צרור אספרגוס טרי.
  • רוטב על הסלט בטעם שום לימון זיתא

אופן ההכנה:

על אש גבוהה עם כף שמן זית במחבת. משחימים משני הצדדים ומוצאים מהמחבת. מניחים על צלחת להתקרר.

מבשלים 4 כפות קינואה בשפע של מים עם מלח, עד שהקינואה מתרככת. מסנננים.

חולטים את גבעולי האספרגוס למשך 2 דקות במים רותחים, עד שהאספרגוס מתרכך מעט. מעבירים לקערת מים קרים לשמירת הצבע הירוק של האספרגוס.

בקערה מתבלים את עלי הבייבי והקינואה ברוטב שום לימון של זיתא ומניחים על גבי צלחת הגשה.

מסדרים מעל עלי הבייבי את פילה הסלמון הצרוב.. מתבלים בשפע רוטב שום לימון ומקשטים באספרגוס חלוט.