זיתא >> המטבח הים תיכוני >> מרק מינסטרונה

מרק מינסטרונה

מרק המינסטרונה הוא נזיד עשיר של ירקות, שעועית, עגבניות ופסטה ומהווה ארוחה בפני עצמו.

זמן הכנה: חצי שעה
רמת קושי: בינוני
כשרות: פרווה
מספר מנות: 8
מרק מינסטרונה
דרגו את זה! ( 15 הצביעו)

דירוג גולשים:

שלב ראשון:

ירקות, חתוכים לקוביות:

2 בצלים

2 גזרים

סלרי ראש

גבעול סלרי

2 שיני שום קצוצות

4 כפות שמן זית

מלח ופלפל.

בסיר רחב על גבי אש בינונית מאדים במשך 20 דקות את הירקות תוך כדי ערבוב.

שלב שני:

לירקות בסיר מוסיפים –
1 קופסה של עגבניות קלופות איטלקיות. את העגבניות חותרים לקוביות
1 כוס של שעועית לבנה מבושלת
1 תפוח אדמה קלוף, חתוך לקוביות
2 קישואי זוקיני חתוכים לקוביות.
מוסיפים מים עד כיסוי, 2 כפות סויה משובחת ומעט פלפל צ'ילי גרוס.
מבשלים במשך כחצי שעה.

מוספים חצי כוס פסטה יבשה. כדאי מאוד לשבור את הפסטה בעזרת מערוך ולבשל במשך 15 דקות.