זיתא >> המטבח הים תיכוני >> כרעי עוף צלויים בשמן זית, רוזמרין וירקות שורש

כרעי עוף צלויים בשמן זית, רוזמרין וירקות שורש

זמן הכנה: שעה וחצי
רמת קושי: קל
כשרות: כשר בשרי
מספר מנות: 4
כרעי עוף צלויים בשמן זית, רוזמרין וירקות שורש
דרגו את זה! ( 3 הצביעו)

דירוג גולשים:

מצרכים:

  • 4 כרעי עוף
  • מלח גס
  • פלפל שחור טחון גס
  • שמן זית
  • רוזמרין טרי
  • ירקות שורש קלופים ושטופים, חתוכים גס:
    • 2 בצל לבן
    • 2 בצל סגול
    • ראש סלרי
    • סלק
    • לפת
    • 3 גזרים

אופן ההכנה :

מחממים תנור לחום של 200 מעלות

מערבבים את כל ירקות השורש עם 4 כפות שמן זית, מלח גס, פלפל גרוס ועלי רוזמרין ומניחים בתבנית התנור.

צולים את הירקות במשך 10 דקות ואז מניחים על ירקות השורש את רבעי העוף, מברישים בשמן זית, מתבלים במלח גס, פלפל גרוס ועלי רוזמרין.

מכניסים את התבנית לתנור למשך 50 דקות.

חיים טוב, חיים זיתא