זיתא >> המטבח הים תיכוני >> שמן זית >> כריך קציצות חריפות

כריך קציצות חריפות

שמן זית

מומלץ לאכול בבאגט טרי או חלה

זמן הכנה: כשעה
רמת קושי: בינונית
כשרות: בשרי
מספר מנות: 2-4
כריך קציצות חריפות
דרגו את זה!

דירוג גולשים:

אופן ההכנה:

חומרי גלם לקציצות:

  • 250 גר' בשר טחון
  • בצל קטן קצוץ
  • 3 כפות פירורי לחם
  • 3 כפות מים
  • צרור פטרוזיליה קצוץ
  • ביצה אחת.
  • מלח
  • פלפל
  • רוטב סריראצ'ה או טבסקו – כ2 כפות.
  • 3 כפות שמן זית.

מערבבים את חומרי המתכון, יוצרים קציצות קטנות ומטגנים בשמן זית עד שהן שחומות ומוכנות.

אפשר לקרר במקרר ולהחזיק עד מספר ימים.

להכנת הכריך:

  • 2 כפות מיונז
  • כף סריראצ'ה
  • עלי חסה
  • מלפפון חמוץ
  • בצל אדום חתוך דק.

חותכים את הבאגט ומורחים תערובת של המיונז והסריראצ'ה.

מניחים חסה ומלפפון חמוץ ומעליהם את הקציצות הקרות והבצל.

הכריך מוכן!