זיתא >> המטבח הים תיכוני >> כרובית צלויה שלמה

כרובית צלויה שלמה

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
כשרות: פרווה
מספר מנות: 6
כרובית צלויה שלמה
דרגו את זה! ( 31 הצביעו)

דירוג גולשים:

מוצרים:

כרובית שלמה

מלח גס, פלפל גרוס

שמן זית

להכנה:

מחממים תנור ל220 מעלות
מניחים נייר כסף על גבי תבנית התנור ועליו מניחים את הכרובית לאחר שטיפה קלה.
בוזקים מלח גס, פלפל שחור בנדיבות ו5 כפות שמן זית זיתא
סוגרים את נייר הכסף וצולים בתנור למשך 40 דקות.
לאחר 40 דקות פותחים את נייר הכסף וממשיכים בצליה עוד 5 דקות ללא כיסוי.