זיתא >> המטבח הים תיכוני >> חזה עוף מוקפץ עם חרוזיתא לימון, שום וטימין

חזה עוף מוקפץ עם חרוזיתא לימון, שום וטימין

זיתים

עוף מוקפץ עם חרוזיתא לימון
זמן הכנה: 20 דקות
רמת קושי: קל- בינוני
כשרות: בשרי
מספר מנות: 2
חזה עוף מוקפץ עם חרוזיתא לימון, שום וטימין
דרגו את זה!

דירוג גולשים:

המצרכים:

  • 4 חזה עוף חתוכים לרצועות
  • חרוזיתא לימון – מסונן
  • 4 שיני שום
  • לימון גדול
  • ענף טימין טרי
  • מלח פלפל שחור ו- 2 כפות שמן זית זיתא

אופן ההכנה:

  • מגרדים את קליפת הלימון ושומרים אותה בצד ואת הלימון סוחטים למיץ
  • קוצצים את שיני השום וענף הטימין
  • בקערה, מערבבים את חזה העוף, השום, הטימין, מלח, פלפל שחור וכף שמן זית.
  • במחבת טפלון מחממים כף שמן זית על אש גבוהה וצורבים את חזה העוף.
  • קוצצים את זיתי החרוזיתא ומוסיפים לחזה העוף יחד עם גרידת הלימון.
  • מערבבים ביחד על האש עד שחזה העוף מוכן.

מגישים מיד וזוללים 🙂

בתאבון!