זיתא >> המטבח הים תיכוני >> רטבים >> ברוסקטות עגבניות בויניגרט בלסמי

ברוסקטות עגבניות בויניגרט בלסמי

רטבים

פתרון מושלם לימים החמים: נשנוש קטן ובריא שמתאים לתזונה הים תיכונית

ברוסקטות בויניגרט בלסמי
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קלי קלות
כשרות: רגילה
מספר מנות: 4
ברוסקטות עגבניות בויניגרט בלסמי
דרגו את זה!

דירוג גולשים:

חומרים:

5 עגבניות בשלות
חופן עלי בזיליקום
שן שום
רוטב ויניגרט בלסמי

אופן ההכנה:

חותכים את העגבניות לשישה פלחים ומרוקנים את הגרעינים.
קוצצים את העגבניות לקוביות קטנות בעזרת סכין חד, מוסיפים שום קצוץ דק ובזיליקום.
מערבבים את העגבניות עם 6 כפות רוטב ויניגרט בלסמי ומניחים בקערה.
חותכים את הבאגט לפרוסות, מזלפים מעט שמן זית וקולים על מחבת או בתנור.
מערבבים שוב את העגבניות עם הרוטב ומניחים בנדיבות את העגבניות על גבי פרוסות הלחם.
מגישים מיד!