אנטיפסטי

שמן זית

חם מדי בשביל לבשל? 

אנטיפסטי
זמן הכנה: 5 דק'
רמת קושי: קלי קלות
כשרות: רבנות
מספר מנות: 2-4
אנטיפסטי
דרגו את זה!

דירוג גולשים:

הכינו אנטיפסטי בעשר דקות שלא תוכלו להפסיק לאכול !
חותכים ירקות לפלחים עבים (בטטה, חציל, קישוא, פלפלים, שום), מערבבים עם שמן זית כתית מעולה של זיתא ומלח גס וישר לתנור!
אופים בתנור בחום גבוה של 220 מעלות, כשהירקות משחימים מוציאים מהתנור לצלוחית הגשה ומזלפים רוטב ויניגרט בלסמי מלמעלה.